Konferens

Hotell Alfred Nobel är en bra plats för möten. Centralt och närhet till allt.
Vi kan skräddarsy en konferens oavsett om ditt sällskap består av 2 eller 160 personer.

Många väljer oss för en dagkonferens eller som en lämplig plats för seminarier, presskonferenser eller demonstrationer. Även konferens i samband med övernattning är vanligt – hör gärna av er för prisförslag.
Självklart möblerar vi konferensytorna efter önskemål.

Är du intresserad av att lösa ditt möte helt digitalt? Kontakta oss så får vi höra dina önskningar, vi har olika alternativ på helhetslösningar.

Planerar du ett möte eller en konferens?

Under maj och juni månad erbjuder vi 25% rabatt på våra vackra konferenslokaler. Uppge koden ”25%” vid bokning för att ta del av erbjudandet.

Observera att rabatten gäller för lokalhyran på nya mötesbokningar förlagda under maj och juni 2024. Skapa minnesvärda och produktiva evenemang hos oss till ett fantastiskt pris!

Skicka din bokningsförfrågan idag.

 

Stora K
Björnen
Haren
Älgen
Räven
Lilla Nobel
Vargen

Stora K
Vårt största konferensrum att hyra med stora kristallkronor i taket och utrustad med ny teknik och en stor duk med projektor, här finns utrymme för alla slags tillfällen så som möten, kickoff, utbildningar, fest m.m. I denna lokal rymmer det upp till 160p i biosittning och 90 p i skolsittning.

Björnen
Ett av våra mindre konferensrum som passar bra till de mindre konferenserna, ett stor runt bord i rummet rymmer 6 antal personer och det finns även möjlighet till pc-kanon.

Haren
Ett av våra äldre men så fina konferensrum med ett stort ovalt bord och fönster ut mot vår borggård. Ett bra rum för ett större sällskap på 18 personer som mest, utrustade med modern teknik.

Älgen
Ett bra sällskapsrum/grupprum som är perfekt för möten, eller varför inte använda älgen i anslutning av de andra konferensrummen som ligger i närheten (Björnen & Haren) Älgen är ett bra alternativ när ni ska dela upp konferensen i mindre grupper.

Räven 
Ett mindre nyrenoverat konferensrum perfekt för en konferens med få personer. Passar bra till tex arbetsintervjuer, skulle även passa utmärkt till att låna som kontor. Konferenslokalen ligger högst upp i byggnaden och har fönster ut mot stora torget. Har du tröttnat på att sitta hemma och vill byta miljö är detta rum perfekt för det.

I räven får 4 plats sittandes och i lokalen finns det papper och penna,

Lilla Nobel
Är i anslutning till Stora K och är en fin lokal med stora fönster ut mot borggården, perfekt för tex dop fika eller använda som fikarum vid större konferenser i Stora K.

Vargen
Ett nyrenoverat konferensrum som är perfekt för det mindre gänget, ett bra mötesrum som ligger högst upp i vårt hus och som är lättåtkomlig så den funkar även bra till arbetsintervjuer, försäljning av diverse saker. I vargen får upp till 12 plats sittandes.

_____________________________________________________

Hos oss på Hotell Alfred Nobel tror på möten mellan människor därför ger vi dig möjligheten att mötas mitt i centrum med en rad olika bekvämligheter, i våra olika rum passar till allt från evenemang, möten, konferenser. Vi har även samarbeten med restaurang för att ge dig en helhet som passar dig, vi skräddarsyr din vistelse hos oss för att ni ska trivas allra bäst och är en flexibel konferensanläggning som sätter dig som gäst hos oss i fokus.

Upplev atmosfären på vårat kära hotell med original detaljer, eller stig in ett av våra nya renoverade rum. Här finns konferenslokaler för kreativa sinnen, för analys och beslut, och salar för minnesvärda ögonblick

Vi jobbar för att all möten skall vara säkra och trygga. Hänsyn tas till maximalt antal gäster och personal som får vistas i lokalerna samtidigt. Förutom en ny, förbättrad och mer noggrann rengörings- och hygienrutin i alla rum och allmänna utrymmen, har hotellet också vidtagit åtgärder för att tillämpa kapacitetsbegränsningar för alla rum. Du kan alltid boka din konferens med vetskapen om att våra gästers hälsa och säkerhet är av största vikt.

I alla våra rum ingår det fri wifi, block & penna, vatten och godis

Vi kan ta emot sällskap från 1 – 160 personer. Vi har sju konferenslokaler på Hotell Alfred Nobel

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Alfred Nobel © 2024

Logotyp Zebraweb