Lunch

Lunchmeny v.25

Måndag

Grillad kycklingfilé med bearnaisesås och rösti samt varmgrönt.

Panerad flundrafilé med dill och dijon, citruskräm samt kokt färskpotatis.

Tisdag

Marinerad ryggbiff med vitlöksrostad potatis och chimichurrikräm.

Laxfjäril med citronkräm och dillkokt potatis samt varmgrönt.

Onsdag

Fläskytterfilémedaljonger serveras med pepparsås och potatisgratäng.

MOR-Ekmans krämiga fiskgratäng toppad med handskalade räkor, serveras med kokt färskpotatis och dill.

Torsdag

Midsommarinspirerad buffé med ägghalvor, lax, helgskinka, Janssons frestelse, sill, kokt färskpotatis med mera.

Jordgubbstårta med grädde.

Fredag

Midsommarafton stängt.

Trevlig midsommar!

 

Vegetariskt alternativ går alltid att få, varje dag, vid förfrågan.

 

Pris: 119kr, Pensionär/student 109kr
Tid: 11.30 – 14.00

Till lunchen ingår alltid salladsbuffé, måltidsdryck, hembakat bröd, smör, kaffe och kaka.

 

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Alfred Nobel © 2024

Logotyp Zebraweb