Lunch

Lunchmeny v.19

Måndag

Stadshotellets fläskytterfilémedaljonger med ugnstekt kulpotatis, choronsås och tryffelsky samt varmgrönt.

Hokiefilé serveras med romsås och dillkokt gourmetpotatis.

Tisdag

Flygande Jakob med ris.
(jordnötter serveras vid sidan av)

Stillahavsskädda med kapriskräm och dillkokt potatis samt varmgrönt.

Onsdag

Grekisk fetaostfylld köttfärslimpa serveras med husets gräddsås samt potatismos.

Sejfilé med purjolök, rödlök och körsbärstomat i en krämig gryta, serveras med ris och citruskräm samt vitlöksbröd.

Torsdag

Stängt – Kristi himmelfärd.

Fredag

Mexikansk buffé med bland annat tacopaj, quesadillas och Mexikansk bönchili. Serveras med passande tillbehör.

 

Vegetariskt alternativ går alltid att få, varje dag, vid förfrågan.

 

Pris: 119kr, Pensionär/student 109kr
Tid: 11.30 – 14.00

Till lunchen ingår alltid salladsbuffé, måltidsdryck, hembakat bröd, smör, kaffe och kaka.

 

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Alfred Nobel © 2024

Logotyp Zebraweb