Lunchmeny v.19
Måndag
Stadshotellets fläskytterfilémedaljonger med ugnstekt kulpotatis, choronsås och tryffelsky samt varmgrönt.
Hokiefilé serveras med romsås och dillkokt gourmetpotatis.
Tisdag
Flygande Jakob med ris.
(jordnötter serveras vid sidan av)
Stillahavsskädda med kapriskräm och dillkokt potatis samt varmgrönt.
Onsdag
Grekisk fetaostfylld köttfärslimpa serveras med husets gräddsås samt potatismos.
Sejfilé med purjolök, rödlök och körsbärstomat i en krämig gryta, serveras med ris och citruskräm samt vitlöksbröd.
Torsdag
Stängt – Kristi himmelfärd.
Fredag
Mexikansk buffé med bland annat tacopaj, quesadillas och Mexikansk bönchili. Serveras med passande tillbehör.
Vegetariskt alternativ går alltid att få, varje dag, vid förfrågan.
Pris: 119kr, Pensionär/student 109kr
Tid: 11.30 – 14.00
Till lunchen ingår alltid salladsbuffé, måltidsdryck, hembakat bröd, smör, kaffe och kaka.