Evenemang

Smakpromenad i Karlskoga med Eat Karlskoga

Låt oss prata mat! För alla matälskare där ute har Karlskoga något riktigt spännande på gång – Eat Karlskoga. Den 18 mars är det dags för en smakpromenad genom staden där du får äta dig fram mellan sex av Karlskogas populäraste restauranger!

Under fem timmar, den 18 mars mellan 12:00 och 17:00, får du chansen att uppleva en smakupplevelse utöver det vanliga. På varje stopp serveras du en smakportion som ingår i ditt biljetthäfte. Det här är ett fantastiskt tillfälle att prova på det som staden har att erbjuda och samtidigt mingla med andra matentusiaster.

Utforska stadens bästa restauranger

Varje restaurang har satt ihop sin egen unika meny och matupplevelse för gästerna. Allt från klassiska trerättersmenyer i miniformat till spännande och innovativa rätter med influenser från hela världen.

 

Njut av en miniversion av Restaurang Baptistas klassiska tre-rättersmeny

Vi på Restaurang Baptista kör på en klassisk trerättersmeny i miniformat. Och det är inte vilken trerättersmeny som helst – den bygger på spännande smaker från hela världen med en sydamerikansk räkceviche, till den odödliga favoriten Black & White och till dessert en jordgubb- & rabarbertrifle.

Begränsat antal biljetter

Eat Karlskoga är ett evenemang som du verkligen inte vill missa. Mingla med andra matentusiaster och ha en fantastisk dag fylld med smaker.

Så ta med dig dina käraste, kollegorna eller ditt vännerna på en social smakrunda genom staden. En fantastisk chans att utforska vad Karlskogas restauranger har att erbjuda.

Begränsat antal biljetter – så skynda att säkra biljetterna för ditt sällskap. Du hittar dem via restaurangerna eller hemsidan www.eatkarlskoga.se.

Vi ses!

KÖP DIN BILJETT HÄR

Börjar: 18 mars, 2023 12:00

Slutar: 18 mars, 2023 17:00

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Alfred Nobel © 2024

Logotyp Zebraweb