Nyheter

Hästmässa 2020

Välkomna till Karlskoga Hästmässa – ett event för hästsporten!

Mellansveriges första hästmässa med showbana utomhus i centrala Karlskoga! En showbana som bjuder på ett program där vi lyfter hästsportens hela bredd. Det blir en arena för Käpphästar och en mindre arena för våra hundar. Vi gör plats för en härlig mix av utställare från föreningar till etablerade företag som vill möta nya och gamla kunder. Det kommer finnas mat och fikaservering, Kids Corner, Fans Corner, ponnyridning, prova att åka häst och vagn.

Välkommen du som är inbiten hästnörd, nyfiken på hästar, tävlingsryttare, familjemedlem till den hästtokiga, arbetande inom hästbranschen, ryttaren som har utövat sporten & vill känna doften igen, den shoppinggalna, du som vill lära dig med och du som bara vill hänga en dag & njuta – stora som små, alla är varmt välkomna! 

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Alfred Nobel © 2020

Logotyp Zebraweb